Szeretnél körülnézni a rusztikus tégla burkolatok között mielőtt vásárlásra adnád a fejed? Az internet világában elég beütnöd a termék nevét, amelyet keresel és megannyi oldalon, webshopban vásárolhatsz. Percek alatt rendelhetsz az ország bármely részéről, ami egyfelől megkönnyíti dolgodat, ugyanakkor jogosan érezheted a fizikai vásárlás élményének hiányát. Nem hibáztatunk érte, ha szeretnéd megtekinteni vásárlás előtt a kiszemelt tégla burkolatot és szeretnénk ebben segíteni is Téged! Ezért ebben a cikkben összefoglaljuk, hogy mit érdemes tudnod bemutatóudvarunkról, mi vár rád és milyen lehetőségeid vannak!

 

 

A Brick Vintage rusztikus tégla bemutatóudvara

A főváros vonzáskörzetében, Kistarcsa ipari területének egyik szegletében kapott helyet a Brick Vintage bemutatóudvara, mondhatni rusztikus szeletelt tégla oázisa!
A bemutatóudvarba lépve 60-70 nm-en megannyi terméket csodálhatsz meg és ismerheted meg felhasználási módjukat, illetve többféle rakási mintát is. 20-40 nm falfelületen különböző rusztikus tégla burkolatok szemet gyönyörködtető összhatása fogad, amit az aljzaton felhasznált térkő és viacolor kompozíció tesz teljessé, de tovább haladva az irodában is egyéb különlegességek fokozzák a rusztikus megjelenést!

 

Ezen a telephelyen zajlik a termékek szétválogatása különböző kategóriák szerint, illetve a csomagolás, innen indulnak útjukra a megrendelt rusztikus szeletelt téglaburkolatok, melyek a Te otthonodba is valódi vintage hangulatot varázsolnak.

 

Mire számíthatsz a rusztikus tégla bemutatóudvarba érkezve?

 

A Brick Vintage-nél számunkra fontos, hogy a hozzánk érkező vásárlókat ne ijesszük el rámenősségünkkel. A nyugodt nézelődést elősegítve táblákat helyeztünk ki, melyek hasznos információkat tartalmaznak a termékekkel kapcsolatban, mint pl.:

– Mire kell figyelni rusztikus szeletelt tégla alkalmazásakor?
– Mit kell számításba venni a számolásnál?

Hogy csak ezt a kettőt említsük..

 

Természetesen minden felmerülő kérdést szívesen megválaszolunk, ebben készséggel áll rendelkezésedre üzemvezetőnk és/vagy titkárnőnk.
Vásárlási szándék esetén kalkuláció alapján azonnal készítünk árajánlatot. Sokakat rögtön magával ragad ez az autentikus, mégis modern és inspiráló környezet, vagy már tudják, hogy mit keresnek és meg is találják. Köszönhetően annak, hogy raktárhelyiségünk is ugyanebben a létesítményben található, az esetek többségében a termékek akár azonnal elérhetőek.

 

A megvásárolni kívánt rusztikus téglaburkolatok kiszállítását vállaljuk, hiszen 1 nm burkolat, a legkönnyebb fajtából is 17 kg, melyhez általában társul pár zsák segédanyag is ragasztóból, fugázóból, impregnálóból. Így könnyen akár 200-300 kg is lehet a megrendelt áru súlya.
Persze ha valaki konkrét vásárlási céllal érkezik és szeretné a szállítást azonnal, önállóan bonyolítani, erre is van lehetőség. Kiváltképp, mivel csomagolt áruról beszélünk, nem piszkolja össze az autót.

 

Milyen rusztikus tégla burkolatokat tekinthetsz meg?

 

Ha járólapban gondolkodsz:
nagyméretű vágott téglaburkolat, belső szelet – vékony: ez a téglaburkolat kiválóan felhasználható fal- és járófelületen egyaránt. 1,5 cm vastagságának köszönhetően parketta mintában is rakható, mely igazi falusi hangulatot varázsol otthonodba.
járólap térkő tégla alapanyagból: könnyen takarítható, csúszásmentes és nem utolsó sorban ellenállhatatlanul dizájnos. Fehér fugát használva exkluzív megjelenést érhetsz el!
Ha a ragasztott téglaburkolat helyett a sóder ágyba rakható térkő viacolor felé hajlasz, akkor is van miből választanod! A viacolor tégla térkő megtalálható:
6 cm-es
10 cm-es
14 cm-es változatban is.

 

Ha falfelületedet szeretnéd feldobni, tekintsd meg rusztikus tégla burkolatainkat:
tagolt, vágott tégla burkolat – belső szelet: legnépszerűbb felhasználása oszlopok, kávák felületének kirakására
nagyméretű, vágott téglaburkolat, belső szelet – őszi/mediterrán színvilág
nagyméretű, vágott téglaburkolat, belső szelet – vörös színvilág
tagolt, szeletelt téglaburkolat, szélső szelet – őszi/mediterrán színvilág
szélső szelet őszi színvilág
szélső szelet vörös színvilág
prémium mediterrán sárgás színvilág – malter mentesítve
prémium vörös színvilág – malter mentesítve
3D hasáb szeletelt, bontott téglaburkolat, mely magával ragadó megjelenésével igazi különlegességnek számít! Olvasd el a hozzá tartozó cikket, hogy megismerd ebben a fantasztikus termékben rejlő lehetőségeket!

 

Minden termékünk bontott tégla felhasználásával készül, bel- és kültéren egyaránt alkalmazhatóak, a megfelelő felületkezelés utána pedig teljesen fagyállóak! A tégla természetes anyagának köszönhetően kiválóan alkalmazhatóak más anyakokkal együtt.

 

 

Látogass el hozzánk a rusztikus tégla bemutató udvarba!

 

Annyit elöljáróban még elárulunk, hogy hamarosan kibővült, nagyobb területű bemutatóudvarral várunk, ahol még több termék kap helyet. Az aktuális trendeknek minden szempontból megfelelő bemutatóudvarban megtalálhatóak lesznek majd legújabb dizájner elemeink is. A megújult rusztikus tégla bemutatóudvar már kialakítás alatt van. Jó hír visszatérő vásárlóinknak, hogy nem megyünk messzire: a 16. kerületben, közel 1 hektár területen, csodálatos panorámával várjuk majd a hozzánk érkezőket. Erről hamarosan bővebb információt is szolgáltatunk addig is kanyarodjunk vissza a jelenbe!

 

Magányszemélyként, vagy cégek képviseletében várjuk érdeklődőinket, akik szeretnék rusztikus téglaburkolat felhasználásával különlegesebbé tenni otthonukat, irodájukat.
Bemutatóudvarunk megtalálható Kistarcsa, Raktár körút 5. szám alatt, a Fenyvesliget Sportcsarnok melletti kapun bekanyarodva már eltéveszthetetlen.
Látogass el hozzánk hétfőtől péntekig 8.00 és 16.30 között!