Bazaltkő, macskakő

Szeretne kitűnni a standard beton és egyéb burkolatok világából? Nem sajnálja rá a pénzt, hogy exkluzív környezetet teremtsen? Legújabb termékünk a bazalt kő megéri a pénzét!

A beton szürkül, kopik, és amint azt már tapasztaltuk, trendek jönnek és mennek.. Így előbb-utóbb az is kimegy a divatból. Előtte azonban még újíthatja az, aki igényes környzetet szeretne fenntartani beton burkolatból.

Gondolkozott már azon, hogy vajon miért van a kastélyoknál, műemlékeknél, egyéb látványosságoknál bazalt macskakővel kirakott terület?

A kőburkolatok előnyei közé tartozik az időtállóság és az élettartam, az ellenálló képesség. Az egyik legismertebb és legnépszerűbb kőburkolat a bazaltkő – más néven macskakő.
A bazaltkövet ősi civilizációk óta használják építőanyagként, a legtartósabb és legellenállóbb kőzetek egyike. A bazaltkő sötét színe és homogén textúrája miatt ideális választás az építkezési projektek számára, amelyek tartósságot és időtállóságot igényelnek.
A bazalt kockakő cégünknél 2 méretben található meg, a kisebb méret 5-7 cm, mely könnyebben tagolható, mint az ugyanúgy kiváló minőségű, eggyel nagyobb 8-10 cm-es párja.
Válassza a leginkább megfelelőt a stílus megteremtéséhez!

A bazalt kockakőből készült burkolatok hosszú élettartamúak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, de ellenállóak a fagyás és a repedések kialakulásával szemben is. Ezek a kőburkolatok ideálisak kültéri teraszokhoz, sétányokhoz és autóutakhoz is. A bazalt kockakő egyszerűen telepíthető, és könnyen karbantartható.
A kő természetes megjelenése elegáns és exkluzív hatást kelt, és a modern építészet egyre nagyobb népszerűségnek örvendő anyaga.

Bazalt kockakő, macskakő és kő burkolatok kiváló minőségű, időtálló és stílusos megoldást kínálnak az otthoni vagy üzleti környezet kialakításához. Ezek a kőből készült termékek kiváló minőségű anyagok, amelyek számos előnnyel járnak és garantáltan egyedi megjelenést kölcsönöznek.

A kőburkolat ugyanúgy alkalmas minták kirakására, ez pedig még különlegesebbé teszi az összképet. A legyező mintával, ahogy az a képen is látszik, azonos színből kirakva is pazar képet alkothat. Ezt csak fokozza, az eltérő színű vagy méretű bazalt kövek felhasználása.

Ha exkluzív környezetet szeretne, mely nem megy ki a divatból és nem kell pár évente renoválnia, ebben a burkolatban nem fog csalódni! Kérjen ajánlatot!

 • Bazaltkő

  Bazalt kockakő, macskakő 18 cm-es térkő

  25.400 Ft
 • Bazalt kockakő, macskakő 5-7 cm-es térkő

  15.748 Ft
 • Bazalt kockakő, macskakő 8-10 cm-es térkő

  20.828 Ft
 • Bazalt szegélykő, kockakő szegély

  5.080 Ft