Kisméretű belső, külső burkolatok

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a cégünk által gyártott kisméretű (¾-es és ½-es) téglaburkolat, mint a belső, mint a külső burkolatnál egyaránt változó méretű és formájú lehet, valamint a színeik is eltérőek lesznek, mivel hogy a szín szerinti szelektálása ennek a másodosztályú terméknek sajnos nem lehetséges.

Tehát a burkolat hossza 10 cm és 25 cm között váltakozik és az egyik széle minden esetben nem derékszögű, hanem tört jellegű.

Ennek tudatában kérnénk Önöket, a megfelelő raklap, ill. termék kiválasztásához és vásárlásához.

 

M2 számítás

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a téglaburkolat m2 számítása 1 cm-es fugával történik, tehát az így számított burkolat nagyméretű műemléktégla esetén 1m2 = 42 db téglaszelet, kisméretű tégla esetén 54 db téglaszelet cégünknél.

Ennek tudatában kérnénk Önöket, hogy ha ettől eltérő fugaméretet szeretnének, akkor ezt a kiszámított értéket mindenképpen vegyék figyelembe számításaiknál!

 

Tárcsanyomok

Ezúton hívnánk fel figyelmüket, arra a tényre, hogy az általunk gyártott nagy és kisméretű belső szeleteken néhol vágó tárcsanyomok fedezhetőek fel. Kérjük Önöket, hogy ennek tudatában próbálják meg kiválasztani az Önöknek megfelelő raklapon lévő terméket. Az Önök által kiválasztott raklap, ill. termék telepről való elszállítása vagy kiszállítása után a felelősséget már cégünk nem vállalja.

 

Törött burkolat

Felhívjuk figyelmüket, hogy a raklapos ill. csomagolt termékeink 10 %-ban tartalmazhatnak félbe törött tégla szeleteket, amit természetesen a sorok kezdéséhez és befejezéséhez fel tudnak használni. Kérjük ennek figyelembe vételével rendeljék meg a kivánt mennyiséget.

 

Egyedi kérés

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szín szerint válogatott vagy a másodosztályú nem válogatott termékeinken belül, egyedi kérés alapján a szín szerinti szelektálás díja, a termék árán kívül még 30% felár megfizetése esetén lehetséges.

Kérjük, hogy erre vonatkozó szándékát előre jelezni szíveskedjék!

 

Garanciavállalás

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a cégünk által gyártott díszburkolat termékekre csak akkor tudunk garanciát vállalni, amennyiben azt az általunk forgalmazott Terranova Weber segédanyagokkal és azoknak előírásszerű betartásával készítik elő és hordják fel a burkolandó felületre, illetve amennyiben a felragasztott burkolatok megfelelő fugázása és impregnálása (biopin impregnáló olaj) is megtörténik.

Ennek tudatában kérnénk Önöket, a megfelelő raklap, ill. segédanyag kiválasztásához és vásárlásához.

 

Impregnálás, fugázás, ragasztás

A burkolatokat kétszer kell lekenni impregnáló olajjal, így a m2-t 2x szorozzuk fel, így válasszunk megfelelő kiszerelésű olajat.

6-8 m2-re elegendő: kicsi 0,5 L
30-35 m2-re elegendő: közepes 2,5 L
100-110 m2-re elegendő: nagy 10 L

Egy 25 kg-os zsák fuga és egy 25 kg-os zsák ragasztó kiadóssága 5-6 m2-re elegendő.